fredag 28 september 2012

Harmoniska Hormoner är äntligen i butik!

Enligt hörsägen är man inte någon riktig författare förrän man gett ut minst två böcker. Nu är jag en riktig författare sedan en dryg vecka!!! Min andra bok finns i handeln. Det blev 15 år mellan de två böckerna, det kommer inte ske igen. Lovar! Nästa bok en roman kommer snart.

Nu har jag packast upp mina böcker "Harmoniska Hormoner" från lådor i några dagar och blivit intervjuad av journalist. Flera bokade föredrag blev också resultatet efter att boken landat i bokhandeln! Superkul! och jag ser fram emot en höst i Harmoniska Hormoners tecken. Själv har jag nu snart provat Wielys protocoll i snart ett år och mår som en prinsessa. Funderar just nu på om jag ska åka över till USA och köpa ett nytt år med dessa bioidentiska krämhormoner? Tänker ett tag till och ser om jag väljer en enklare lösning med de möjligheter som finns här i Sverige.
Boken finns att köpa billigt på adlibris.se

måndag 24 september 2012

Bröst

Har haft ont i ett bröst i några månader och min läkare skickade mig pä mamografi. Fick håla på i en och en halv timma med att fota mina brösts innre. De upptäckte något i andra bröstet efter en stund. Massor av nya onda foto igen. För visst gör det förbannat ont att göra mamografi. Efter det skulle två olika läkare kolla bilderna seda blev det ultraljudsundersökning innan utlåtandet kom. Jag har kalkavlagringar i mitt bröst och de kan ofta misstas för tumörer eller att tumörer gömmer sig under. En liten kort stund såg jag mig döende av bröstcancer det var inte roligt! Så nu är jag glad att se fram emot ett långt liv med mina bioidentiska hormoner som får mig att må så bra. Har tagit hormoner nu i 5 år och har svårt att tänka mig att sluta. Enligt de flesta undersökningar som gjorts har bioidentidka hormoner en förebyggande effekt mot bröstcancer till skilnad mot de syntetiska som istället kan medverka till brösttumörer.

tisdag 18 september 2012

Höstlängtan

Nu har jag varit på resande fot i stort sett sedan i mars. Spanien, Grekland, Kroatien och Portugal har jag besökt sedan dess. Jag har gjort yoga, undervisat om hormoner och jobbat med härliga människor på underbara platser. Solen och D-vitaminet har fyllt min kropp och mitt sinne, men nu längtar jag faktiskt efter lite höst. Att få sitta och mysa framför en brasa. Äta en värmande gryta och värma händerna på en kopp gott te. Umgås med nära och kära. Hänga på fik och lunchställen med vänner man inte hunnit med under den här tiden.
Min nya bok Harmoniska Hormoner är på väg ut i handeln och det är mycket spännande! Kanske hinner vi alla kvinnor 40+ som den är skriven för lugna oss en stund och läsa in oss på hur vi ska ta hand om oss för att våra hormoner ska må som bäst.
På bilden ser du två kvinnor jag gärna spenderar mycket tid med. Min dotter Pim Cayenne och min kära  norska väninna som just fyllt 60 snygga år, Reidun.

måndag 3 september 2012

Bioidentiskprogesteron

Många är vi som har fått problem med att sova, humöret och värme vallningar i tid och otid. De flesta kan på ett enkelt sätt avhjälpa alla dessa symptom med hjälp av lite bioidentiska progesteron (bioidentiskt betyder att strukturen är den samma som din egen kropps hormomner och därför inga tillsatta syntetiska ämen för att kunna ta patent)
Nu kan du enkelt köpa progesteronkräm via min hemsida om du vill testa om du börjar sova bättre och bli av med besvär som du tror beror på hormonsvaj.
http://www.femalebalanceshop.com/progesteronkram-progesterall